Παναθηναϊκός: Παραμένουν τρία ονόματα στο απουσιολόγιο

Ο Πονίτκα εκτός από το ματς με τον Ολυμπιακό
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (31/03) ολοκληρώθηκε και ο Χρήστος Σερέλης είδε τρία ονόματα να παραμένουν στο απουσιολόγιο.

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε και την προετοιμασία του στο πλαίσιο του αγώνα της 32ης αγωνιστικής της EuroLeague με τον Ολυμπιακό (31/03, 21:30 NS Prime και Live στο Gazzetta) στο ΣΕΦ.

Εκτός δράσης παρέμειναν τόσο ο Ματέους Πονίτκα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί, όσο και ο Νέιτ Γουόλτερς που βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας για την τενοντίτδα. Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είναι ο τρίτος του απουσιολογίου όντας κλινήρης εξαιτίας αμυγδαλίτιδας.

Παρόλα αυτά, κανονικά προπονήθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης δίνοντας θετικά μηνύματα στους «πράσινους» για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι. Ο Έλληνας φόργουορντ μετά το διάστρεμμα που είχε υποστεί έκανε αγώνα δρόμου και θα δώσει μία έξτρα λύση στον Χρήστο Σερέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.