Ολυμπιακός: Κατάμεστη η Stark Arena, η Παρτίζαν ανακοίνωσε sold-out

Το ενδιαφέρον της Παρτίζαν είναι τεράστιο για τα play-offs
Η Παρτίζαν θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό το βράδυ της Παρασκευής 24/3 στην κατάμεστη Stark Arena, ενημερώνοντας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Πειραιώτες.

Η Παρτίζαν θα παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στα play-offs στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της regular season, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής (24/3, 21:00).

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχίζει από την έβδομη θέση της κατάταξης και ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για τον αγώνα με τους Πειραιώτες στη μεγάλη αρένα του Βελιγραδίου εξαντλήθηκαν.

Τις προηγούμενες ημέρες άλλωστε, ο πρόεδρος του κλαμπ, Οστόγια Μιχαήλοβιτς εξήγησε ότι οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» θα γέμιζαν τη Humska, το γήπεδο που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα και χωράει 33.000 κόσμο, εφόσον η ομάδα έπαιζε εκεί στα play-offs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.