Πάντερ ενόψει Ολυμπιακού: «Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας» (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα
Η Παρτίζαν διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα play-offs της EuroLeague και ο Κέβιν Πάντερ εξήγησε πως οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πρέπει να δώσουν τα πάντα για τη συμμετοχή στα προημιτελικά στα πέντε ματς που απομένουν.

Η Παρτίζαν φουλάρει για την πρόκριση στα play-offs, συνεχίζοντας από την έβδομη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 16-13, έχοντας πλέον τα τέσσερα από τα πέντε ματς που απομένουν για τη λήξη της regular season στο Βελιγράδι, αρχής γενομένης από εκείνο με τον Ολυμπιακό (24/3, 21:00).

Όσον αφορά τον Κέβιν Πάντερ, ο άλλοτε παίκτης των «ερυθρόλευκων» και νυν αρχηγός της Παρτίζαν μίλησε για τον ρόλο του κάπτεν στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τονίζοντας: «Το εκτιμώ πραγματικά. Είναι τεράστια τιμή να είσαι αρχηγός της Παρτίζαν, βλέποντας το πόσο σοβαρά προσεγγίζουν το μπάσκετ και κυρίως, τον τρόπο που σέβονται το άθλημα. Κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Δεν είμαι τέλειος, αλλά προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και να απολαμβάνω το παιχνίδι».

Όσον αφορά τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Παρτίζαν, είπε: «Ξεκινώντας από τον αγώνα της Παρασκευής (σ.σ. με τον Ολυμπιακό), πρέπει να δώσουμε ό,τι έχουμε. Να συνεχίσουμε την καλή προετοιμασία, να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε μέχρι τώρα, να υπερασπιστούμε την έδρα μας και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Έτσι θα είμαστε χαρούμενοι και εμείς.

@Photo credits: ABA Liga