Σίμτσακ: «Αρκετά πρησμένο το πόδι του Πονίτκα, να λύσουμε τον γρίφο των δύο ρόστερ»

Newsroom
Οι δηλώσεις του Βασίλη Σίμτσακ μετά το ματς με τη Βιλερμπάν
Ο Βασίλης Σίμτσακ μιλώντας μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν έδωσε την εικόνα του τραυματισμού του Ματέους Πονίτκα που αποχώρησε με τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του «διπλό» για το 2023 στην έδρα της Βιλερμπάν, όμως είδε τον Ματέους Πονίτκα να αποχωρεί με τραυματισμό που σε πρώτη εκτίμηση αφορά διάστρεμμα.

Ο Βασίλης Σίμτσακ σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ματς φρόντισε να δώσει μερικές λεπτομέρειες για την κατάσταση του Πολωνού, λέγοντας πως «είναι αρκετά πρησμένο το πόδι του. Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι αύριο. Ελπίζουμε να είναι σύντομα κοντά μας».

Μεταξύ άλλων, ο εκ των μελών του τεχνικού επιτελείου των «πρασίνων» ανέφερε: «Είχαμε ομαδικότητα στην επίθεση, η συγκέντρωση και η θέληση στην άμυνα. Με εξαίρεση την πρώτη περίοδο, στα υπόλοιπα δεκάλεπτα ελέγξαμε το παιχνίδι εκτός από κάποια λάθη στα τελευταία δύο λεπτά.

Ο Μπέικον είναι παίκτης με αστείρευτο ταλέντο. Μέσα από την ομαδικότητα πρέπει να δείχνει τις ικανότητές του. Μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του, συμμετέχει πολύ ενεργά στην άμυνα και την επίθεση. Ελπίζουμε να συνεχίσει σε αυτόν τον δρόμο.

Έχει δύο ρόστερ η ομάδα, άλλο στην Ελλάδα, άλλο στην Ευρώπη. Η μάχη που δίνουμε είναι να βρούμε λύση σε αυτόν τον γρίφο».