Λάρκιν εναντίον Αταμάν: «Στο σημαντικότερο ματς έπαιξα 22 λεπτά»

Λάρκιν εναντίον Αταμάν: «Στο σημαντικότερο ματς έπαιξα 22 λεπτά»

Λάρκιν εναντίον Αταμάν: «Στο σημαντικότερο ματς έπαιξα 22 λεπτά»
«Πυρά» κατά του Εργκίν Αταμάν σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του έριξε ο Σέιν Λάρκιν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Η Εφές τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην Παρτίζαν και λίγο αργότερα το εσωτερικό της έμοιαζε ακόμη πιο «σκοτεινό» με τον Σέιν Λάρκιν να ρίχνει τα πυρά του στον Εργκίν Αταμάν σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του.

«Είναι προφανώς η ώρα του... ηλίθιου» έγραψε αρχικά ο Λάρκιν στον προσωπικό του λογαριασμό και αργότερα έσπευσε να διευκρινίσει τη σημασία των λόγω του σε φίλο που απάντησε στην ανάρτησή του.

«Ζήτησα να παίξω και τα 40 λεπτά; Όχι. Είπα ότι είμαι υπέρ της ομάδας. Ωστόσο, η απογοήτευσή μου προέρχεται από το γεγονός ότι έπαιξα 22 λεπτά στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Αν κάποιος δεν θέλει να είναι εκεί έξω τότε είναι πρόβλημα. Το να θέλεις να είσαι στο παρκέ είναι έγκλημα; Δεν το πίστευα.... Ανοησίες» τονίζει ο άσσος των Τούρκων.

Και προσέθεσε: «Στα τελευταία τρία ήμουν εκτός. Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα, αλλά αυτό καταστρέφει το μυαλό μου. Ένας συμπαίκτης μου ήταν -19 (σ.σ Κλάιμπερν) στην αξιολόγηση, όμως εκείνος έπαιξε 38 λεπτά! Δώσε μου χρόνο για να βελτιώσω τα νούμερά μου, γιατί θα το κάνω. Τα μεγάλα ματς χρειάζονται μεγάλους παίκτες».

Θυμίζουμε πως η Εφές αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση με ρεκόρ 14-15, ενώ δεν μπορεί να αφήσει την τύχη της στα χέρια άλλων καθώς δεν έχει το πλεονέκτημα σε ισοβαθμίες με Μακάμπι, Μπασκόνια και Βαλένθια που επίσης κυνηγούν μία θέση στην οκτάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.