Σερέλης: «Μπορέσαμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας πριν το ντέρμπι»

Newsroom
Οι δηλώσεις του Σερέλη μετά το παιχνίδι με την Βιλερμπάν
Ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη επί της Βιλερμπάν στάθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας που «χτίζει» ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη 10η νίκη στη φετινή διοργάνωση νικώντας τη Βιλερμπάν στο Astroballe και ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του τόνισε το κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τόνισε τα θετικά και αρνητικά στοιχεία της εμφάνισης της ομάδας του στη Γαλλία και επεσήμανε τα επόμενα βήματα προετοιμασίας ενόψει Ολυμπιακού.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς με καλή εικόνα στην επίθεση. Βρήκαμε αρκετά ελεύθερα σουτ γιατί μοιράσαμε καλά την μπάλα, διαβάσαμε την άμυνα της Βιλερμπάν.

Από την άλλη πλευρά, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα στο pick n' roll που τα διορθώσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Ήταν μια καλή νίκη για μας γιατί προερχόμασταν από διαδοχικές ήττες, αλλά τώρα φτάσαμε τα δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα.

Τώρα κοιτάμε μπροστά, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορέσαμε να φτιάξουμε την ψυχολογία μας πριν από αυτό το παιχνίδι, για το οποίο θα δουλέψουμε σκληρά τις επόμενες δύο μέρες» ήταν τα λόγια του.