Αρμάνι: Επανεκτίμηση σε λίγες ημέρες για Ντατόμε, αγώνας δρόμου για Ολυμπιακό

Αρμάνι: Επανεκτίμηση σε λίγες ημέρες για Ντατόμε, αγώνας δρόμου για Ολυμπιακό
Ο Λουίτζι Ντατόμε βρίσκεται σε κατάσταση αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό του και... τρέχει να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό (03/03).

Ο τραυματισμός του Λουίτζι Ντατόμε χτύπησε... καμπανάκι στην Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ο βετεράνος άσσος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια της EuroLeague.

Στο πιο πρόσφατο περιστατικό, ο Ντατόμε γύρισε τον αστράγαλό του με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υποβάλλεται σε εξετάσεις και να δέχεται θεραπεία προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ιταλός θα κάνει αγώνα... δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό στο Mediolanum Forum το βράδυ της Παρασκευής (03/03).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.