Αγραβάνης: Υπέγραψε και ανακοινώνεται

Αγραβάνης: Υπέγραψε και ανακοινώνεται

Γιώργος Κούβαρης
Αγραβάνης: Υπέγραψε και ανακοινώνεται
Ο Δημήτρης Αγραβάνης αποτελεί παίκτη του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 2.5 χρόνια καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι»!

Στα «πράσινα» ντύθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος υπέγραψε για 2.5 χρόνια στους «πράσινους» και εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ!

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» έλαβε τέλος καθώς ο 28χρονος φόργουορντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2025 ενώ θα υπάρχει οψιόν των «πρασίνων» για ανανέωση κάθε καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα τα τελευταία 24ωρα και έκαναν δικό τους τον Δημήτρη Αγραβάνη, πληρώνοντας ένα ποσό το Περιστέρι bwin προκειμένου να τον αποκτήσει με τη μορφή της μεταγραφής. Με την απόκτησή του, οι «πράσινοι» τονώνουν και το ελληνικό στοιχείο με έναν παίκτη ο οποίος έχει παραστάσεις και μπορεί άμεσα να γίνει μέλος του βασικού rotation.

Κι όλα αυτά λίγες μόνο ώρες μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ματ Τόμας, ο οποίος με τη σειρά του θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».