Ομπράντοβιτς: «Νικήσαμε αλλά είμαστε ηλίθιοι»!

Ομπράντοβιτς: «Νικήσαμε αλλά είμαστε ηλίθιοι»!
Η Παρτίζαν πανηγύρισε τη νίκη στο σερβικό ντέρμπι της EuroLeague με τον Ερυθρό Αστέρα όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε με... γλαφυρό τρόπο τα παράπονά του για την προσέγγιση των παικτών στην τελευταία φάση του ματς.

Ο Ζακ ΛεΝτέι ήταν ασταμάτητος το βράδυ της Παρασκευής 27/1 στο Aleksandar Nikolic Hall και η Παρτίζαν επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 78-79, παίρνοντας άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον α' γύρο με εκείνο το απίθανο τρίποντο του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Παρεμπιπτόντως, ο Σέρβος γκαρντ των «ερυθρόλευκων» ευστόχησε και χθες σε τρίποντο από τα οκτώ μέτρα για το τελικό σκορ, πράγμα που έκανε... έξαλλο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς αφού ο Ερυθρός Αστέρας υπερτερεί πλέον στην ισοβαθμία με την Παρτίζαν, διαφυλάσσοντας το +3 της νίκης του στην Stark Arena (73-76).

«Νικήσαμε αλλά είμαστε ηλίθιοι! Είμαστε πολύ ηλίθιοι! Έτσι ακριβώς χάσαμε τόσα παιχνίδια φέτος. Έτσι όπως δεχτήκαμε απόψε (χθες) το τελευταίο τρίποντο. ΟΚ, η ομάδα μου πάλεψε, έπαιξε καλά, είχαμε το προβάδισμα σε όλο το ματς. Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας που ήλθαν και μας υποστήριξαν στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία και ο ΛεΝτέι βρήκε τρόπο να παίξει έξυπνα στην επίθεση» εξήγησε ο Ομπράντοβιτς.

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα