Ράντονιτς: «Να σταθούμε στα πόδια μας, να παλέψουμε»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να σταθεί στα πόδια του και να παλέψει, μετά την ήττα από την Μπάγερν, στο Μόναχο.
Ο Παναθηναϊκός υπέστη τη συνεχόμενη ήττα στη EuroLeague από την Μπάγερν, στο Μόναχο (84-68) και ο Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν λακωνικός στη συνέντευξη Τύπου.
«Η Μπάγερν έπαιξε καλύτερα από μας, άξιζε να κερδίζει. Έλεγξε τον ρυθμό και πήρε τη νίκη. Είναι σημαντικό για μας να σταθούμε όρθιοι και να παλέψουμε. Ξαναλέω πως πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας, πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα για να βελτιωθούμε, ήδη από το επόμενο παιχνίδι», είπε ο Μαυροβούνιος προπονητής.
@Photo credits: eurokinissi
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.
BEST OF LIQUID MEDIA

«Δεν ήθελα να φάω με αυτό το πράγμα μπροστά μου»: Ο 79χρονος στο First Dates που εξόργισε τους τηλεθεατές
Μουρτζούκου: Πώς την «υπνώτισαν» και την τσίμπησαν στο ξενοδοχείο - Φώναζε κατά τη σύλληψη (vid)
Η πρώτη τρανς γυναίκα πρόεδρος ελληνικού κόμματος - Ποια είναι η Ηλέκτρα Ρώμη Δόχτση
