Παναθηναϊκός: Ποτέ ξανά πέντε διαδοχικές ήττες στην EuroLeague

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ποτέ ξανά πέντε διαδοχικές ήττες στην EuroLeague
Ο Παναθηναϊκός δεν πέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν και έσπασε το ρεκόρ αρνητικών αποτελεσμάτων του σε παιχνίδια της EuroLeague, αφού σημείωσε για πρώτη φορά πέντε συνεχόμενες ήττες.

Το Μόναχο δεν μπόρεσε να γίνει το μέρος όπου ο Παναθηναϊκός θα γυρίσει... τον διακόπτη του! Οι «πράσινοι» έπεσαν θύματα του ρυθμού της Μπάγερν και υποχρεώθηκαν σε μία βαριά ήττα στην πρώτη τους ευρωπαϊκή υποχρέωση για το 2023 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της EuroLeague.

Με αυτό το αποτέλεσμα, το «τριφύλλι» έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες γράφοντας μία μελανή σελίδα στην ιστορία του. Για πρώτη φορά στην πορεία του στη διοργάνωση και ιδιαίτερα από τη σεζόν 2016/17, όπου ισχύει το νέο φορμάτ, ο Παναθηναϊκός μετρά ένα «0-5» και... σπάσει το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων

Την τελευταία τριετία, οι «πράσινοι» έχουν σταματήσει στα τέσσερα χαμένα παιχνίδια, ποτέ ξανά όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης (05/01).

*Στον υπολογισμό δεν συμπεριλαμβάνονται τα ματς με τις ρωσικές ομάδες από την περσινή σεζόν που είναι ως μη γενόμενα*

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.