Τεόντοσιτς: Έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τεόντοσιτς: Έχει ήδη συμφωνήσει με την επόμενη ομάδα του (vid)
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς επιβεβαίωσε ότι έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς ώστε ο Σέρβος γκαρντ να φορέσει τα ερυθρόλευκα τη σεζόν 2023-24.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε φέτος στην EuroLeague με τη Βίρτους Μπολόνια και η επόμενη σεζόν αναμένεται να τον βρει στο Βελιγράδι με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό, τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο πρόεδρος του κλαμπ, Νεμπόισα Τσόβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sputnik.

«Ο Μίλος και εγώ συζητήσαμε για αυτή τη χρονιά. Από τη στιγμή που η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε και έμεινε στη Βίρτους Μπολόνια, ήλθαμε σε αρχική συμφωνία ότι θα υπογράψει σε εμάς την επόμενη σεζόν. Συμφωνήσαμε, παράλληλα πως θα εξαρτηθεί από την κατάστασή, με δεδομένο ότι ο Τεόντοσιτς πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του» εξήγησε ο επικεφαλής του Ερυθρού Αστέρα.

Ο 35χρονος Σέρβος γκαρντ μετράει 249 συμμετοχές στην EuroLeague με τον Ολυμπιακό, την ΤΣΣΚΑκαι τη Βίρτους Μπολόνια, σημειώνοντας 11.7 πόντους, 4.8 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ και 0.8 κλεψίματα μ.ό. Το 2016 κατέκτησε τον τίτλο με την ΤΣΣΚΑ και η τελευταία φορά που αγωνίστηκε στη Σερβία ήταν το 2006-07, πριν πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.