Ιτούδης: «Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση μέχρι τώρα»

Newsroom
Ιτούδης: «Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση μέχρι τώρα»
Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας μετά την συντριπτική ήττα της Φενέρ από τον Ολυμπιακό στάθηκε τόσο στην εικόνα του αντιπάλου, όσο και σε όσα έλλειψαν από την ομάδα του.

Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 13η αγωνιστική της EuroLeague και γνώρισε βαριά ήττα με 94-67. Ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην κυριαρχία των «ερυθρολεύκων» και στην ενέργεια που δεν έβγαλε η ομάδα του κάνοντας το χειρότερο ματς της σεζόν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, δεν νομίζω ότι έχουμε και πολλά να πούμε. Ήταν κυριαρχικός από την αρχή και πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα του αγώνα. Όσον αφορά την ομάδα μου ήταν η χειρότερη εμφάνιση που είχαμε μέχρι τώρα. Δεν έχουμε παλέψει αρκετά ανεξαρτήτου του γεγονότος πως ήρθαμε εδώ με απουσίες. Και οι ομάδες που έρχονται εδώ ελλιπείς πρέπει να δίνουν περισσότερη ενέργεια, να είναι περισσότερο μαζί και να παλεύουν. Δεν ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Βγάλαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο, μιλήσαμε αλλά ήταν πολύ αργά».