Πίτερς: «Το καλύτερο μετά από μία ήττα είναι να παίξεις αμέσως έναν νέο αγώνα» (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Πίτερς: «Το καλύτερο μετά από μία ήττα είναι να παίξεις αμέσως έναν νέο αγώνα» (vid)
Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς ενόψει του παιχνιδιού του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Άλεκ Πίτερς αναγνώρισε πως μετά την ήττα του Ολυμπιακού στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, το καλύτερο... φάρμακο είναι να ξαναβγεί η ομάδα στο παρκέ, στην «κόντρα» με την Άλμπα Βερολίνου (24/11 - 21:00) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι δηλώσεις του Άλεκ Πίτερς

«Μερικές φορές το καλύτερο που μπορεί να σου συμβεί μετά από μια ήττα είναι να παίξεις αμέσως έναν αγώνα. Και εμείς έχουμε αυτή την ευκαιρία με τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα. Ελπίζουμε να κάνουμε πολλά πράγματα που δεν κάναμε στην χθεσινή αναμέτρηση».

Το «κλειδί» κόντρα στην Άλμπα: «Στην Ευρωλίγκα όλες οι ομάδες είναι επικίνδυνες και η Άλμπα δεν αποτελεί εξαίρεση. Είναι η καλύτερη στην λίγκα στο transition. Κάτι το οποίο μας δυσκόλεψε ήταν να παίξουμε άμυνα στο transition. Είμαι, όμως, σίγουρος πως αύριο θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτό και θέλω να ελπίζω πως θα είναι ένα στοιχείο που θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.