Ομπράντοβιτς: «Είπα στους παίκτες μου να νιώθουν στο τέλος ότι τα έδωσαν όλα, αλλά συνέβη το αντίθετο»

Newsroom
Ομπράντοβιτς: «Είπα στους παίκτες μου να νιώθουν στο τέλος ότι τα έδωσαν όλα, αλλά συνέβη το αντίθετο»
Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την ήττα της Παρτίζαν από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 7η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 87-58 της Παρτίζαν, κάνοντας ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο που δεν άρεσε καθόλου στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τοποθετήθηκε τόσο για την κακή εικόνα της ομάδας του, όσο και για τα ζητήματα με τους διεθνείς και φυσικά τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι δηλώσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια και μόνο στο 2ο δεκάλεπτο η ομάδα μπόρεσε να παλέψει. Είπα στους παίκτες μου πριν το ματς ότι πρέπει να νιώθουμε πως τα δώσαμε όλα, αλλά το συναίσθημά τους μάλλον είναι ακριβώς το αντίθετο».

Για τις απουσίες και τα παράθυρα της FIBA: «Σήμερα ήμασταν χωρίς έξι παίκτες, είχαμε τέσσερις διεθνείς και δύο τραυματίες. Ουσιαστικά παίξαμε με έξι παίκτες. Το πρόβλημα μεταξύ FIBA και EuroLeague δεν είναι σημερινό, είναι χρόνια και πρέπει να καθίσουν να συζητήσουν οι αρμόδιοι. Η Σερβία ζήτησε τους παίκτες και τους είπαμε ναι. Είναι άσχημο οι Εθνικές να παίζουν χωρίς τους καλύτερους παίκτες τους. Για τους παίκτες είναι πολύ πιο δύσκολο από τον οποιονδήποτε άλλο».

Για το αν θα παίξει ο Παπαπέτρου στα παιχνίδια της Εθνικής: «Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο Παπαπέτρου, εγώ είμαι προπονητής. Αυτό έχει να κάνει μεταξύ της Παρτίζαν και της Εθνικής Ελλάδας».

Για το αν θα ενισχυθεί η Παρτίζαν με τον Μπροτζιάνσκι: «Όχι δεν έχω κανένα σχόλιο γιατί είναι η αρχή της σεζόν. Από την αρχή της σεζόν ακούω τέτοια σχόλια. Αν αρχίσω να μιλάω για τα ονόματα που... κλείσανε σε εμάς θα είχαμε δέκα ομάδες με δέκα διαφορετικούς παίκτες. Θα δούμε αν επιβεβαιωθεί η φήμη, εμένα με νοιάζει το σημερινό παιχνίδι που ήταν πάρα πολύ κακό για εμάς»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.