Σατοράνσκι για την τελευταία επίθεση στο Κάουνας: «Έπρεπε να σουτάρω, αλλά το ματς δεν χάθηκε εκεί»

Newsroom
Σατοράνσκι για την τελευταία επίθεση στο Κάουνας: «Έπρεπε να σουτάρω, αλλά το ματς δεν χάθηκε εκεί»
Η Ζάλγκιρις Κάουνας πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ωστόσο τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Τόμας Σατοράνσκι, ο οποίος είχε την ευκαιρία στο τέλος αλλά δεν πήρε το σουτ.

Όπως είναι γνωστό η λιθουανική ομάδα σημείωσε την 2η νίκη της σε τέσσερις αναμετρήσεις της Euroleague και μάλιστα απέναντι σ΄ έναν αντίπαλο από το... πάνω ράφι όπως είναι η Μπαρτσελόνα. Βέβαια οι Καταλανοί είχαν την ευκαιρία στα χέρια τους ωστόσο την πέταξαν στα σκουπίδια καθώς ο Τόμας Σατοράνσκι καθυστέρησε στο τέλος και δεν μπόρεσε να επιχειρήσει το σουτ της νίκης.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Τσέχος γκαρντ μίλησε στο Basketnews και στάθηκε στην τελευταία φάση: «Προφανώς και έπρεπε να σουτάρω. Είναι δύσκολο. Συνέβη σε ένα δευτερόλεπτο. Ένιωσα ότι ο Ουλάνοβας έτρεχε πάνω μου και έβγαλε μια εξαιρετική άμυνα. Όμως ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να το σουτάρω» σχολίασε ο Σατοράνσκι και συνέχισε:

«Ήταν ένα τυπικό play στο τέλος του ματς. Κάναμε το κλέψιμο από την καλή άμυνα, όλοι έτρεχαν και όλα έγιναν γρήγορα. Προφανώς, είμαι απογοητευμένος που δεν έκανα αυτό το σουτ. Αν και δεν νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι εκεί».