Ερυθρός Αστέρας για Βιλντόζα: «Είναι δικός μας, έχουμε το Letter of Clearance»

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας για Βιλντόζα: «Είναι δικός μας, έχουμε το Letter of Clearance»
Ο Ερυθρός Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως κατέχει πλέον το Letter of Clearance του Λούκα Βιλντόζα ρίχνοντας... αιχμές στη Μπασκόνια.

Η ανακοίνωση της απόκτησης του Λούκα Βιλντόζα από τον Ερυθρό Αστέρα έφερε έντονο... απόηχο από ισπανικά εδάφη. Η Μπασκόνια κατηγόρησε τον Αργεντινό για αθέτηση της μεταξύ τους συμφωνίας ζητώντας από την EuroLeague να μην επιτραπεί η συμμετοχή του.

Το βράδυ της Δευτέρας (17/10), οι Σέρβοι με σχετική ανακοίνωση ενημέρωσαν πως πήραν στην κατοχή τους το Letter of Clearance του παίκτη και ως εκ τούτου δεν έχουν κανένα εμπόδιο στην χρησιμοποίησή του.

«Το έγγραφο αυτό (LOC) εκδόθηκε βάσει εγγράφου με το οποίο ο προηγούμενος σύλλογος του Βιλντόζα "Μιλγουόκι Μπακς" επιβεβαίωνε ότι ο Αργεντινός ήταν free agent» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Παίρνοντας το συγκεκριμένο έγγραφο, ο Ερυθρός Αστέρας έχει το δικαίωμα να δηλώσει τον Βιλντόζα τόσο στην ABA League όσο και στην EuroLeague.

Με την παραλαβή αυτού του εγγράφου, ο Βιλντόζα θα έχει το δικαίωμα να εγγραφεί ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα στην ABA και την Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.