Λάρκιν: Έναν μήνα ακόμη εκτός, νέες εξετάσεις στην Αμερική

Λάρκιν: Έναν μήνα ακόμη εκτός, νέες εξετάσεις στην Αμερική

Λάρκιν: Έναν μήνα ακόμη εκτός, νέες εξετάσεις στην Αμερική
Ο Σέιν Λάρκιν βρίσκεται στην Αμερική και αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μετά το χειρουργείο στο δάχτυλό του, την ώρα που ο Αταμάν δηλώνει πως δεν θα πατήσει παρκέ για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη.

Ο Σέιν Λάρκιν βρέθηκε ανάμεσα στους άτυχους του Eurobasket καθώς τραυματίστηκε στο δάχτυλο και δεν κατάφερε να συμβάλει στην προσπάθεια της Τουρκίας για την πρόκριση στους «8» του θεσμού.

Αταμάν: «Ίσως βρούμε έναν παίκτη αντί του Λάρκιν, για 2-3 μήνες»

Ο γκαρντ της Αναντολού Εφές χρειάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπίσει τη ζημιά που υπέστη, ενώ αυτό το διάστημα συνεχίζει την αποθεραπεία του. Λίγο μετά τη νίκη επί της Πέτκιμσπορ με 89-79 για το πρωτάθλημα, ο Εργκίν Αταμάν κλήθηκε να δώσει νεότερα για την κατάσταση του παίκτη του.

Και εκείνος απάντησε: «Ο Λάρκιν έχει νέες εξετάσεις αυτή τη εβδομάδα, στις 14 Οκτώβρη. Ταξίδεψε στην Αμερική χθες (σ.σ 08/10). Φαντάζομαι πως δεν μπορεί να παίξει για 4-5 εβδομάδες ακόμη. Θα αξιολογούμε την κατάστασή του κάθε εβδομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορεί να παίξει σε τουλάχιστον 6-7 ματς της EuroLeague ακόμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.