Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ξεκίνημα στο τουρνουά της Κύπρου με Χολόν και Ερυθρό Αστέρα

Newsroom
Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ξεκίνημα στο τουρνουά της Κύπρου με Χολόν και Ερυθρό Αστέρα
Ολυμπιακός, Περιστέρι, Ερυθρός Αστέρας και Χάποελ Χολόν θα δουν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» της Κύπρου που ξεκινάει σήμερα (23/9).

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα και το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη θα δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται. Οι... ερυθρόλευκοι μαζί με τους... Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης θα λάβουν μέρος στο τουρνουά της Κύπρου που κάνει τζάμπολ σήμερα (23/9).

Η ομάδα από τον Πειραιά θα κοντραριστεί με τη Χάποελ Χολόν (20:30, Cosmote Sport 4), ενώ νωρίτερα το Περιστέρι θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Ερυθρό Αστέρα (18:00, Cosmote Sport 4).

Χωρίς τον Κώστα Σλούκα θα αγωνιστεί ο Oλυμπιακός, αφού ο διεθνής γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο, τον ίδιο τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μερικές ημέρες από την προετοιμασία της Εθνικής για το EuroBasket 2022.

Tην Πέμπτη ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε προπόνηση με... κεράκια, αφού σύσσωμος ο Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 29α γενέθλιά του μετά το φινάλε του προγράμματος στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 23/9

18:00 Περιστέρι - Ερυθρός Αστέρας

20:30 Ολυμπιακός - Χάποελ Χολόν

Σάββατο 24/9

18:00 Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας

20:30 Περιστέρι - Χάποελ Χολόν