Ολυμπιακός: Γενέθλια στο... παρκέ για τον Λαρεντζάκη (vid)

Ολυμπιακός: Γενέθλια στο... παρκέ για τον Λαρεντζάκη (vid)

Δημήτρης Οικονόμου
Ολυμπιακός: Γενέθλια στο... παρκέ για τον Λαρεντζάκη (vid)
Προπόνηση με... κεράκια για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, την ώρα που σύσσωμος ο Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 29α γενέθλιά του.

Γενέθλια στο... παρκέ για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο Ολυμπιακός του ευχήθηκε χρόνια πολλά, μετά το φινάλε της προπόνησης στην Κύπρο.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη εκεί, προκειμένου να αγωνιστεί στο φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», έχοντας να αντιμετωπίσει τη Χολόν (Παρασκευή 23/9 - 20:30) και τον Ερυθρό Αστέρα (Σάββατο 24/9 - 18:00), κάνοντας την πρώτη προπόνηση επί κυπριακού εδάφους.

Ο Λαρεντζάκης , λοιπόν, έσβησε το 29ο κεράκι στο παρκέ, αφού ο χρόνος για το... μοντάρισμα ενόψει της νέας σεζόν είναι πολύτιμος, με τους συμπαίκτες του και το σταφ να του εύχονται χρόνια πολλά. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών έχει ενταχθεί πλέον κανονικά στις προπονήσεις και είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα, όπως και όλοι οι διεθνείς μετά το πέρας του EuroBasket, πλην του Κώστα Σλούκα που έμεινε στην Αθήνα καθώς ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο.