Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκε ο Παπαγιάννης, ατομικό ο Γκριγκόνις

Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκε ο Παπαγιάννης, ατομικό ο Γκριγκόνις

Γιώργος Κούβαρης
Παναθηναϊκός: Ενσωματώθηκε ο Παπαγιάννης, ατομικό ο Γκριγκόνις
Ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην... τελική της ευθεία άρχισε να μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Μόλις 11 ημέρες έμειναν για το πρώτο επίσημο ματς στο Super Cup το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρόδο και ο Ντέγιαν Ράντονιτς άρχισε βλέπει τους παίκτες να επιστρέφουν ένας-ένας στο ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ενσωματώθηκε στις προπονήσεις των «πρασίνων» μετά τη συμμετοχή του στο Eurobasket, ενώ ο Μάριους Γκριγκόνις ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Όπως είναι γνωστό ο Λιθουανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Λιθουανίας κόντρα στην Ισπανία και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν και εφόσον θα προλάβει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ το διήμερο 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Από εκεί και πέρα πήραν... απουσία από την προπόνηση της Δευτέρας (19/9) οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Πάρις Λι οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Euroleague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.