Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Τεόντοσιτς, χάλασε το deal η Βίρτους»

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Είχαμε συμφωνήσει με τον Τεόντοσιτς, χάλασε το deal η Βίρτους»
Ο Νεμπόισα Τσόβιτς, πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, φιλοξενήθηκε από το PinkTV και αποκάλυψε πως η ομάδα είχε δώσει... τα χέρια με τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά η συμφωνία ναυάγησε από πλευράς Βίρτους.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς και η υπόθεση της αποχώρησής του από την Εθνική Σερβίας λίγο πριν το Eurobasket 2022 έπειτα από απόφαση του Σβέτισλαβ Πέσιτς προκάλεσε έντονη συζήτηση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Αλλά και... ίντριγκες, με την σύζυγό του να ξεσπά μέσω social media και τον ίδιο να διοργανώνει πάρτι για τους συμπαίκτες του.

Το γεγονός δεν θα μπορούσε να αφήσει... ακλόνητα τα σερβικά εδάφη. Σε πρόσφατη εκπομπή του PinkTV o πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, μίλησε για την εξέλιξη αυτή στην Εθνική και το «κόψιμο» του αρχηγού τονίζοντας πως ο Πέσιτς είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και κανένας δεν μπορεί να του αφαιρέσει το δικαίωμα στην επιλογή.

Παρόλα αυτά «πρέπει να προσέχεις τον τρόπο που κάνεις κάποια πράγματα. Πρώτον, έχετε να κάνετε με ένα θεσμικό όργανο εκείνη τη στιγμή. Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, δεν έχει σημασία ποιο είναι το όνομά του, είναι θεσμός» είπε συνιστώντας παράλληλα να σταματήσουν να ασχολούνται με το ζήτημα καθώς η «ζημιά» έχει ήδη γίνει.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» της Σερβίας, ισχυρίστηκε πως η ομάδα του και ο Μίλος Τεόντοσιτς είχαν έρθει σε συμφωνία προκειμένου ο έμπειρος γκαρντ να φορέσει τη φανέλα του Αστέρα την επόμενη σεζόν, χωρίς τελικά να έχει αίσιο τέλος.

Ο λόγος; «Είχα αρκετές συνομιλίες με τον Τεό (σ.σ Τεόντοσιτς) αυτό το καλοκαίρι και επιτρέψτε μου να πω ότι, όσον αφορά τη μεταγραφή στον Ερυθρό Αστέρα , συμφωνήσαμε σε όλα. Η μόνη πλευρά που δεν συμφωνήσαμε ήταν αυτή της Βίρτους, η οποία δεν ήθελε να δώσει το πράσινο φως στην αποζημίωση. Ο πρόεδρος της Virtus είπε "θα ήθελα πολύ να τον αποδεσμεύσω τώρα, αλλά δεν ξέρω πόσα χρήματα μπορείτε να μου δώσετε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό, γιατί θέτει σε κίνδυνο τον σύλλογό μου, επειδή οι οπαδοί έχουν δεθεί μαζί του"».