«Ο λόγος που κόπηκε ο Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας»

«Ο λόγος που κόπηκε ο Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας»

«Ο λόγος που κόπηκε ο Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας»

bet365

Δημοσιεύματα επί σερβικού εδάφους παρουσιάζουν την αιτία της αποχώρησης του Μίλος Τεόντοσιτς από την προετοιμασία της Εθνικής Σερβίας που ήρθε ως απόφαση του Πέσιτς.

Η παρουσία του Μίλος Τεόντοσιτς στην Εθνική Σερβίας έληξε αρκετά νωρίτερα από το αναμενόμενο μετά από απόφαση του προπονητή του, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Η είδηση αυτή έφερε μία σειρά από αντιδράσεις, με την σύζυγό του να ξεσπά μέσω Instagram και τον ίδιο να διοργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους συμπαίκτες του στην Εθνική λίγες ώρες μετά το «κόψιμό» του τραγουδώντας πως «μία μέρα πολλοί θα μετανιώσουν που έχει φύγει...».

Η σερβική "Kurir" ήταν εκείνη που αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο ο αρχηγός της Σερβίας δεν θα βρίσκεται στη συνέχεια της προετοιμασίας και κατ' επέκταση στα παιχνίδια των παραθύρων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (ανάμεσά τους και αυτό με την Ελλάδα) και του Eurobasket.

Το δημοσίευμα, λοιπόν, στο σέρβικο Μέσο αναφέρει πως αρχικά ο Τεόντοσιτς ήταν εντός των πλάνων του Πέσιτς, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει στο να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπήρχαν στην συνύπαρξη με τον Βασίλιε Μίτσιτς στο παρκέ. Εάν και εφόσον και ο Μίλος αποδεχόταν τον ρόλο του backup παίκτη.

Αυτό, ωστόσο, που φέρεται να «ράγισε» το γυαλί ήταν το γεγονός πως στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και με πέντε ημέρες προπονήσεων, ο Τεόντοσιτς άργησε να εμφανιστεί τόσο στις προπονήσεις, όσο και στο δωμάτιό του για τις ώρες ξεκούρασης με τον Πέσιτς να το θεωρεί κακό παράδειγμα.

 

EUROBASKET Τελευταία Νέα