Μπαρτσελόνα: «Συμφωνία με τον Οριόλ Παουλί»

Μπαρτσελόνα: «Συμφωνία με τον Οριόλ Παουλί»

Newsroom
Μπαρτσελόνα: «Συμφωνία με τον Οριόλ Παουλί»
Ο Οριόλ Παουλί θα είναι η νέα προσθήκη της Μπαρτσελόνα, με τον Ισπανό γκαρντ να επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε ως παιδί, στα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Ενίσχυσης συνέχεια για την Μπαρτσελόνα, με τον Οριόλ Παουλί να έχει έρθει σε συμφωνία και τις ανακοινώσεις να αναμένονται σύντομα, όπως αναφέρει το «encestando». Οι Καταλανοί συνεχίζουν να προσθέτουν γρανάζια για να συμπληρώσουν το ρόστερ τους, με τον Ισπανό γκαρντ να έρχεται να δώσει βάθος και βοήθειες, ειδικότερα στα παιχνίδια της Liga Endessa για την ομάδα του Σάρας, με το ρεπορτάζ να κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο.

Ούτως ή άλλως η Μπαρτσελόνα θέλει να μεγαλώσει το ρόστερ της, υπό τον φόβο των τραυματισμών, με τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι αυτός που μπορεί να χάσει σημαντικό μέρος από την έναρξη της σεζόν, λόγω του προβλημάτους που έχει στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Παουλί προέρχεται από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα και αγωνιζόταν αρκετά με τη δεύτερη ομάδα, ενώ έχει αγωνιστεί και στην EuroLeague με την Γκραν Κανάρια τη σεζόν 2018-19. Τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στην Ανδόρρα, μετρώντας την πέρσι 6.4 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

@Photo credits: EuroLeague