Μίροτιτς: Η Μπαρτελόνα εξήγησε τι ισχύει με τον τραυματισμό του

Μίροτιτς: Η Μπαρτελόνα εξήγησε τι ισχύει με τον τραυματισμό του

Μίροτιτς: Η Μπαρτελόνα εξήγησε τι ισχύει με τον τραυματισμό του
Η Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του Νίκολα Μίροτιτς που κυκλοφόρησε το βράδυ της Παρασκευής 22/7, εξηξώντας πως ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αχίλλειο και υποβάλλεται σε θεραπεία που θα διακρέσει τις επόμενες εβδομάδες.

Το δημοσίευμα του σερβικού telesport.rs έπεσε σαν... βόμβα την Παρασκευή 22/7, κάνοντας λόγο για απουσία του Νίκολα Μίροτιτς από την αγωνιστική δράση για τους επόμενους έξι μήνες λόγω τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα.

Ανέφερε μάλιστα πως ο Κρις Σίνγκλετον είναι ο εκλεκτός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για να καλύψει το κενό του Μαυροβούνιου πρώην NBAer.

Ακολούθως η Μπαρτσελόνα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας πώς έχει η κατάσταση όσον αφορά τον Μίροτιτς και τον τραυματισμό του: «Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού και υποβάλλεται σε θεραπεία που θα διαρκέσει τις επόμενες εβδομάδες».

Οι Καταλανοί επισήμαναν πως ο παίκτης τους έπαιξε με ενοχλήσεις στον τελευταίο τελικό της Liga Endesa με τη Ρεάλ και ξεκαθαρίζουν πως βρίσκεται υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ από το τέλος της περσινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.