Ντεσόν Τόμας: «Προβάδισμα για την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός»

Ντεσόν Τόμας: «Προβάδισμα για την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός»

Newsroom
Ντεσόν Τόμας: «Προβάδισμα για την απόκτησή του ο Παναθηναϊκός»
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη για τη θέση του combo forward με αποτέλεσμα να προτείνονται καθημερινά αρκετοί.

Μετά τα ανυπέρβλητα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στην περίπτωση του Έρικ Πάσκαλ ο οποίος τελικά προτίμησε να παραμείνει στο ΝΒΑ καθώς φέρεται να βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε, στον Παναθηναϊκό έστρεψαν σε άλλες λύσεις το ενδιαφέρον τους.

Τα ιταλικά ΜΜΕ και πιο συγκεκριμένα η «La Repubblica» αναφέρουν ότι ο Ντεσόν Τόμας, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων» και τη διετία 2018-2020, όχι μόνο αποτελεί στόχο της ομάδας αλλά και ότι έχει το προβάδισμα για την απόκτησή του σε σχέση με την Βίρτους Μπολόνια που έχει εκφράσει με τη σειρά της ενδιαφέρον. Μάλιστα η ιταλική ομάδα φέρεται να έχει προφέρει στον Αμερικανό φόργουορντ διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Προτάθηκαν Γκιφάι και Κουζμίνσκας

Από εκεί και πέρα άλλοι δύο παίκτες οι οποίοι προτάθηκαν στους «πράσινους» είναι και οι Νιλς Γκιφάι και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Γκιφάι αγωνίστηκε πέρυσι στην Ζάλγκιρις Κάουνας έχοντας κατά μέσο όρο 6.9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σουτάροντας με 41% στα τρίποντα, ενώ ο Κουζμίνσκας (που πέρασε και από τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2018-19 είχε από τη πλευρά του 6 πόντους και 2 ριμπάουντ ανά 14 λεπτά συμμετοχής στη Ζενίτ με 38% στα τρίποντα. Αμφότεροι ναι μεν έχουν προταθεί ωστόσο δεν αποτελούν προτεραιότητα για τους «πράσινους».