Έρικ Πάσκαλ: Το... παλεύει ο Παναθηναϊκός

Έρικ Πάσκαλ: Το... παλεύει ο Παναθηναϊκός

Έρικ Πάσκαλ: Το... παλεύει ο Παναθηναϊκός
Ο NBAer Έρικ Πάσκαλ βρίσκεται στο μικροσκόπιο του Ντέγιαν Ράντονιτς προκειμένου να καλύψει τη θέση του combo forward αν και η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σε επαφές οι «πράσινοι» με τον Αμερικανό!

Μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση προσπαθεί ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει τη θέση στα φόργουορντ!

Ο λόγος για τον Έρικ Πάσκαλ (26χρ., 1.98μ.) ο οποίος αγωνίστηκε για δύο σεζόν στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Γιούτα Τζαζ. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος καλύπτει τόσο το «τέσσερα» όσο και το «τρία» έχοντας «γεμάτες» σεζόν στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Συγκεκριμένα μετράει συνολικά 158 παιχνίδια στο ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 9.8 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, σουτάροντας με 49% εντός παιδιάς και 76% στις βολές.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με την πλευρά του παίκτη ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη. Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια ηλικία που μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, ενώ και το περσινό του «κασέ» ανέρχονταν στα 1.7 εκατομμύρια δολάρια.

Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να τον πείσουν να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να φορέσει τη φανέλα των «πρασίνων». Ο Πάσκαλ από τη πλευρά του αναμένεται να περιμένει προτάσεις από το ΝΒΑ, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που έχει αφήσει για τα... καλά το στίγμα του.

Μάλιστα τη σεζόν 2019-20 επιλέχθηκε και στην καλύτερη rookie πεντάδα του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 50% στα σουτ εντός παιδιάς.

@Photo credits: NBA/Getty Images