Παναθηναϊκός: Μία... ανάσα από τον Γκουντάιτις

Παναθηναϊκός: Μία... ανάσα από τον Γκουντάιτις

Newsroom
Παναθηναϊκός: Μία... ανάσα από τον Γκουντάιτις
Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να κλείσει άλλη μία μεταγραφή, αφού βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του σέντερ Αρτούρας Γκουντάιτις (29χρ., 2.08μ.).

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μεταγραφική φόρα και δεν πρόκειται να σταματήσει. Μετά τις ανακοινώσεις των Μάριους Γκριγκόνις, Άντριου Άντριους, Νέιτ Γουόλτερς και Ντέρικ Γουίλιαμς, σειρά παίρνει ο σέντερ, που δεν είναι άλλος από τον Αρτούρας Γκουντάιτις.

Η περίπτωσή του είχε μείνει πίσω σε σχέση με τις άλλες, αφού η επιθυμία του Σέρβου προπονητή του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν να κλείσουν οι θέσεις των κοντών.

Πλέον, οι «πράσινοι» είναι μία ανάσα από την απόκτηση του Λιθουανού σέντερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε Ζενίτ και Νάπολι.

Συνολικά μετράει 144 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχοντας κατά μέσο όρο 8.9 πόντους και 4.9 ριμπάουντ, ενώ σουτάρει με ποσοστό 61% στα δίποντα, 30% στα τρίποντα και 72% στις βολές.

Επίσης έχει και 14 συμμετοχής στο EuroCup με 10.2 πόντους και 6.3 ριμπάουντ ως παίκτης της Ρίτας.

Ο Λιθουανός σέντερ (29χρ., 2.08μ.) προορίζεται για παρτενέρ του Γιώργου Παπαγιάννη στην «πράσινη» frontline.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.