Σάβιτς στο Gazzetta: «Μας ενδιαφέρει πολύ ο Παπαπέτρου!»

Σάβιτς στο Gazzetta: «Μας ενδιαφέρει πολύ ο Παπαπέτρου!»

Σάβιτς στο Gazzetta: «Μας ενδιαφέρει πολύ ο Παπαπέτρου!»
Το Gazzetta επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Παρτίζαν και βετεράνο διεθνή Σέρβο σέντερ, Ζόραν Σάβιτς ο οποίος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον 28χρονο Έλληνα forward.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta από το βράδυ της Πέμπτης (14/07) αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, χαράζοντας διαφορετική πορεία από τους «πράσινους» έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Πέραν από το ενδιαφέρον που έχει προσελκύσει από την Τουρκία, ο Παπαπέτρου φαίνεται πως έχει μπει στις λίστες της Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Σε συνέχεια της εν λόγω είδησης, το Gazzetta επικοινώνησε με τον γενικό διευθυντή της Παρτίζαν, Ζόραν Σάβιτς, προκειμένου να... ξεκαθαρίσει το τοπίο και το τί μέλλει γενέσθαι.

Ο βετεράνος διεθνής, επιβεβαίωσε τα όσα παρουσιάζονται για τα «ραντάρ» στον 28χρονο φόργουορντ τονίζοντας πως «Μας ενδιαφέρει πολύ ο Παπαπέτρου», δίνοντας παράλληλα επίσημη χροιά στη φημολογία που υπήρχε.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο Σέρβος παράγοντας παραδέχτηκε ότι οι δύο πλευρές συζητάνε με φόντο την διετή συνεργασία και το γεγονός ότι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό χωρίς την υποχρέωση καταβολής buy out διευκόλυνε ακόμη περισσότερο το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας.

Ωστόσο, οι συζητήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και ο όρος-κλειδί για να πέσουν οι υπογραφές έχει να κάνει την δυνατότητα εξόδου του Ιωάννη από το συμβόλαιο στην περίπτωση που η Παρτίζαν δεν ανανεώσει την συμμετοχή της στην EuroLeague ενόψει της σεζόν 2023-2024.

@Photo credits: Partizan