Παπαπέτρου: Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό

Παπαπέτρου: Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό

Νίκος Καρφής
Παπαπέτρου: Τέλος και επίσημα από τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου χώρισε τους δρόμους του και επίσημα από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από τέσσερα χρόνια στο «τριφύλλι».

To Gazzetta σας είχε ενημερώσει πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό έπειτα από τέσσερα χρόνια, μετά και από απόφαση των Ντέγιαν Ράντονιτς και Αργύρη Πεδουλάκη.

Πλέον ήρθε και η επίσημη ανακοίνωσης της πράσινης ΚΑΕ για να μπουν οι τίτλοι τέλους στη συνεργασία των δύο πλευρών που πανηγύρισαν παρέα τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και δύο Κύπελλα. Το 2021, ο Παπαπέτρου ήταν ο MVP τόσο του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, ολοκληρώνοντας μια ονειρική σεζόν για εκείνον.

Παπαπέτρου - Παναθηναϊκός: «Θα είσαι πάντα ένας από εμάς»

«Ιωάννη σε ευχαριστούμε για αυτά τα τέσσερα χρόνια προσφοράς και αφοσίωσης στην ομάδα μας. Καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα σου. Θα είσαι για πάντα ένας από εμάς. Εις το επανιδείν», έγραψε στο...αντίο του προς τον 28χρονο φόργουορντ ο Παναθηναϊκός.

Η Παρτίζαν αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του Παπαπέτρου, με τον ίδιο να ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φέτος ο «Παπ» είχε 12 πόντους, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ στη Euroleague σε 23 αναμετρήσεις, παίζοντας 29.1 λεπτά ανά ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα