Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Νέιτ Γουόλτερς στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Νέιτ Γουόλτερς στους «πράσινους»

Newsroom
Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Νέιτ Γουόλτερς στους «πράσινους»
Ο Νέιτ Γουόλτερς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού και απομένει το τυπικό της υπόθεσης προκειμένου να αποτελέσει τη λύση στη θέση του «άσου» για τους «πράσινους».

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας συμφωνίας μοιάζει να έρχεται στο τέλος του, αφού ο Νέιτ Γουόλτερς υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να αγωνιστεί με την φανέλα των «πρασίνων» την επόμενη σεζόν.

Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ως το plan b, καθώς από πλευράς «τριφυλλιού» δεν θέλησαν να επιμείνουν στην περίπτωση του Νικ Καλάθη. Το όνομά του ήρθε στο προσκήνιο εξαιτίας και της προηγούμενης συνεργασίας του με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Οι δύο τους έχουν συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην ίδια ομάδα (τον Ερυθρό Αστέρα, τις σεζόν 2016-2017 και 2021-2022) και αναμένεται να βρεθούν ξανά στο ΟΑΚΑ. Την περασμένη σεζόν ο Γουόλτερς είχε κατά μέσο όρο 11 πόντους με 2.6 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ στην EuroLeague, ενώ στην ABA League 9.2 πόντους με 3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ.

Στο μεταξύ, απομένουν οι λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί και το θέμα της μετακίνησης του Μάριους Γκριγκόνις, παρά το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Λιθουανό.