Παναθηναϊκός: Δεν περιμένει άλλο τον Καλάθη, προχωράει το Plan B με Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Δεν περιμένει άλλο τον Καλάθη, προχωράει το Plan B με Γουόλτερς

Παναθηναϊκός: Δεν περιμένει άλλο τον Καλάθη, προχωράει το Plan B με Γουόλτερς
Ο Παναθηναϊκός δεν θα περιμένει άλλο τον Νικ Καλάθη και η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς ενεργοποιεί το plan B της ενίσχυσης στη θέση «1», που ακούει στο όνομα του Νέιτ Γουόλτερς.

Ο Παναθηναίκός δεν μπορεί να περιμένει άλλον τον Νικ Καλάθη και βάζει μπροστά το Plan B. Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει απαντήσει ακόμη αν αποδέχεται τη βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» και αποκάλυψε το Gazzetta, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει υψηλότερες απαιτήσεις, οι οποίες φτάνουν στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ για τρία χρόνια.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού ήταν για το ίδιο διάστημα, αλλά με απολαβές που θα έφταναν στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Plan B με Γουόλτερς

Η εξέλιξη υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να πάει στο plan B για την ενίσχυση στη θέση του «άσου». Με τη λύση να είναι ήδη έτοιμη και να ακούει στο όνομα του Νέιτ Γουόλτερς.

O Αμερικανός πλέι μέικερ, κάποτε επιλογή των Γουάσινγκτον Γουιζαρντς στο Draft του NBA το 2013, ο οποίος βρέθηκε μετά από δύο ανταλλαγές στους Μιλγουόκι Μπακς, έχει συνεργαστεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στην ίδια ομάδα (τον Ερυθρό Αστέρα, τις σεζόν 2016-2017 και 2021-2022) με το Ράντονιτς, με τον Σέρβο προπονητή να τον γνωρίζει απέξω και ανακατωτά.

Ο 31χρονος Αμερικανός έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ, αφού έχει αγωνιστεί σε Μπεσίκτας, Ερυθρό Αστέρα (δις), Ελάν Σαλόν, Ζαλγκίρις, Μακάμπι και Ούνικς.

Ο Σέρβος προπονητής δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ειδικά για τη θέση του «1», αφού ο καιρός περνάει και χάνονται οι ποιοτικές λύσεις που μπορούν να σταθούν στη EuroLeague.

Στόχος του Παναθηναϊκού και του Ράντονιτς είναι να γίνει πιο ορθολογικό μοίρασμα των χρημάτων όσων αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, να δώσει βάρος στο «4» με το όνομα του Ντέρικ Γουίλιαμς να είναι στην κορυφή της λίστας, μολονότι οι απαιτήσεις του είναι πολύ υψηλές. Ο Ράντονιτς έχει συνεργαστεί και με τον Αμερικανό, στην Μπάγερν, σε μία από τις πιο παραγωγικές του σεζόν στην Ευρώπη.

Τελειώνει με Γκριγκόνις

Αίσιο τέλος αναμένεται να έχει η υπόθεση του Μάριους Γκριγκόνις για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την αποδέσμευσή του. Και κατόπιν τη συμφωνία με τους «πράσινους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.