Ντόντσιτς για Λάσο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απομακρύνθηκε από την Ρεάλ, είναι άδικη απόφαση»

Ντόντσιτς για Λάσο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απομακρύνθηκε από την Ρεάλ, είναι άδικη απόφαση»

Newsroom
Ντόντσιτς για Λάσο: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απομακρύνθηκε από την Ρεάλ, είναι άδικη απόφαση»
Ο Λούκα Ντόντσιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική Marca μίλησε μεταξύ άλλων για την απομάκρυνση του Πάμπλο Λάσο από την Ρεάλ Μαδρίτης χαρακτηρίζοντάς της ως μία ακατανόητη ενέργεια.

Με αφορμή την παρουσία του στην Σλοβενία και τους πρόσφατους αγώνες με το εθνόσημο, ο Λούκα Ντόντσιτς «φιλοξενήθηκε» στην Marca παραχωρώντας συνέντευξη... εφ' όλης της ύλης! Μίλησε για την εμπειρία του στο ΝΒΑ, την προσπάθεια και τους στόχους που θέτει τόσο με τους Ντάλας Μάβερικς, όσο και με την Εθνική, ενώ αναφέρθηκε και για την ομάδα που γαλουχήθηκε, την Ρεάλ!

Όπου λίγο καιρό πριν, βρέθηκε στο επίκεντρο ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος αποτελεί πλέον παρελθόν από την «Βασίλισσα» για «ιατρικούς λόγους» μετά και από την περιπέτεια υγείας που είχε μερικές «στροφές» πριν τελειώσει το πρωτάθλημα Ισπανίας.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχει συμβεί. Ο Πάμπλο είναι ένας σπουδαίος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα» απάντησε ο Ντόντσιτς σε ερώτηση που του έγινε αναφορά με τις σκέψεις του για την απόφαση της Ρεάλ. Άλλωστε ο ίδιος έχει εκφράσει σε κάθε ευκαιρία τη ευγνωμοσύνη του για τον άνθρωπο που τον ανέδειξε έχοντας πανηγυρίσει μαζί την κατάκτηση της EuroLeague το 2019.

Ενώ, στη συνέχεια τόνισε πως θεωρεί άδικη την εξέλιξη σχετικά με τον Ισπανό τεχνικό. «Υπάρχουν πολλοί ακόμη που πιστεύουν πως είναι άδικη η απόφαση λόγω των όσων έχει προσφέρει ο Πάμπλο στη Μαδρίτη μετά από 11 σεζόν. Ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχε ποτέ η Ρεάλ με απόλυτη σιγουριά».

Όσο για τον αντικαταστάτη του, Τσους Ματέο, και το τί μπορεί να καταφέρει είπε: «Πιστεύω θα τα πάει πολύ καλά. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και θα τα πάει καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.