Σερβικά ΜΜΕ: «Μέχρι τις 15/7 θα πληρωθεί η ρήτρα του Νέντοβιτς»

Σερβικά ΜΜΕ: «Μέχρι τις 15/7 θα πληρωθεί η ρήτρα του Νέντοβιτς»
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, με τα σερβικά Μέσα αναφέρουν ότι η ρήτρα των 300.000 ευρώ θα καταβληθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Δημοσίευμα της σερβικής εφημερίδας Mozzart Sport, η οποία είχε αποκαλύψει και την κίνηση των Σέρβων για την απόκτηση του Νεμάνια Νέντοβιτς, αναφέρει ότι η ρήτρα για τον Σέρβο γκαρντ θα καταβληθεί μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την Mozzart Sport το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Νέντοβιτς με τη σέρβικη ομάδα είναι νόμιμο και θα επικυρωθεί την ημέρα που οι Σέρβοι θα δώσουν και τη ρήτρα των 300.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιο του «Νέντο», προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Η μη καταβολή της ρήτρας, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής (8/7) είναι και η «αιτία» για τη μη επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και φυσικά του αντίο στον Σέρβο γκαρντ, ο οποίος φόρεσε τα πράσινα για δύο σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.