Νίκολα Κάλινιτς: Η Βαλένθια αποφασίζει να ματσάρει την προσφορά της Μπαρτσελόνα

Newsroom
Νίκολα Κάλινιτς: Η Βαλένθια αποφασίζει να ματσάρει την προσφορά της Μπαρτσελόνα
Η προσφορά της Μπαρτσελόνα για τον Νίκολα Κάλινιτς δεν είναι αρκετή να τον φέρει στην Καταλονία, αφού η Βαλένθια αποφάσισε να τη ματσάρει, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι.

Δε θα είναι τελικά τόσο εύκολη, όσο την περίμενε η Μπαρτσελόνα, η υπόθεση του Νίκολα Κάλινιτς. Οι Καταλανοί είχαν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτησή του, κάνοντας επίσημη πρόταση, όμως η Βαλένθια κατείχε τα δικαιώματά του στην Ισπανία και μαζί το δικαίωμα να ματσάρει την προσφορά της.

Η προθεσμία της τελειώνει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (8/7), με τα ισπανικά μέσα να αναφέρουν πως οι «πορτοκαλί» αποφάσισαν να ανταποκριθούν στην προσφορά. Πλέον η Μπαρτσελόνα αν θέλει να τον κάνει δικό της θα χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 500.000, κάτι που δίνει στη Βαλένθια φυσικά όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά, καθώς αν η συμφωνία επιτευχθεί θα προσθέσει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της, διαφορετικά ανταποκριθεί θα ενισχυθεί σημαντικά.

Μένει βέβαια να φανεί και τι ακριβώς θέλει η πλευρά του παίκτη, καθώς τα παραπάνω θα συμβούν μόνο σε περίπτωση που επιλέξει την Ισπανία. Διαφορετικά η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως τόσο η Μονακό, όσο και η Ζενίτ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του.