Η ACB αποκάλυψε ότι ο Κάλινιτς θέλει να γυρίσει στην Ισπανία

Η ACB αποκάλυψε ότι ο Κάλινιτς θέλει να γυρίσει στην Ισπανία

Newsroom
Η ACB αποκάλυψε ότι ο Κάλινιτς θέλει να γυρίσει στην Ισπανία
Η ACB δημοσίευσε τα ονόματα των παικτών που έχουν κοινοποιήσει την πρόθεσή τους να επιστρέψουν στη Liga Endesa τη σεζόν 2022-23 περιλαμβάνοντας τον Νίκολα Κάλινιτς, η περίπτωση του οποίου έχει έλθει στο προσκήνιο για την Μπαρτσελόνα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Νίκολα Κάλινιτς έκανε opt-out στο συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις επιλογές του στην free agency, αποχωρώντας από το Βελιγράδι μετά από τους Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όστιν Χόλινς και Ντέγιαν Ράντονιτς.

Η περίπτωση του Κάλινιτς συνδέεται με την Μπαρτσελόνα όμως σε κάθε περίπτωση, η Βαλένθια έχει τη δυνατότητα να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά ισπανικής ομάδας καθώς διατηρεί τα δικαιώματά του στη Liga Endesa.

Στο μεταξύ, η ACB δημοσίευσε τη λίστα των παικτών που έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να γυρίσουν στην ισπανική λίγκα και τα δικαιώματά τους ανήκουν στις παλιές ομάδες τους, περιλαμβάνοντας τον Σέρβο φόργουορντ μαζί με τους Μαρκ Γκασόλ, Έρικ Βίλα, Άντζελο Καλοϊάρο, Κόνερ Φράνκαμπ, Πατρίσιο Γκαρίνο και Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Φέτος ο Κάλινιτς μέτρησε 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1 κλέψιμο μ.ό. στην EuroLeague.

καλ