Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα

Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα

Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τον Νέντοβιτς κινείται για την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτα, ενώ έχει λοκάρει και τον αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και τη συμφωνία του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό, με την «Telesport.rs» που είχε αποκαλύψει το θέμα το παραπάνω θέμα να αναφέρει πως ο διάδοχός του θα είναι ο Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου που φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της επιστροφής του Νεμάνια Νέντοβιτς, στρέφονται προς την περίπτωση του πρώην προπονητή της Τσιμπόνα. Ο Γιοβάνοβιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο της τον περασμένο Ιανουάριο μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σερβίας κάτω των 20 ετών.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει κινήσεις που θα τον ισχυροποιήσουν, αφού η παρουσία της Παρτίζαν στην ερχόμενη EuroLeague δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Μετά τον Νέντοβιτς, λοιπόν, στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που έχει αποχωρήσει από τη Νότια Κορέα και τους Γκόγιανκ Όριονς και σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη.