Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα

Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα

Ερυθρός Αστέρας: Μετά τον Νέντοβιτς κινείται και για Ραντούλιτσα
Ο Ερυθρός Αστέρας έχει μπει ζεστά στο μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά τον Νέντοβιτς κινείται για την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτα, ενώ έχει λοκάρει και τον αντικαταστάτη του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και τη συμφωνία του Ντέγιαν Ράντονιτς με τον Παναθηναϊκό, με την «Telesport.rs» που είχε αποκαλύψει το θέμα το παραπάνω θέμα να αναφέρει πως ο διάδοχός του θα είναι ο Βλαντιμίρ Γιοβάνοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου που φαίνεται ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην επισημοποίηση της επιστροφής του Νεμάνια Νέντοβιτς, στρέφονται προς την περίπτωση του πρώην προπονητή της Τσιμπόνα. Ο Γιοβάνοβιτς απομακρύνθηκε από τον πάγκο της τον περασμένο Ιανουάριο μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ενώ είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Σερβίας κάτω των 20 ετών.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει κινήσεις που θα τον ισχυροποιήσουν, αφού η παρουσία της Παρτίζαν στην ερχόμενη EuroLeague δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Μετά τον Νέντοβιτς, λοιπόν, στόχος του Ερυθρού Αστέρα είναι και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα που έχει αποχωρήσει από τη Νότια Κορέα και τους Γκόγιανκ Όριονς και σκέφτεται την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.