Βιλερμπάν: Ανανέωσε ο Τι Τζέι Πάρκερ ως το 2026

Βιλερμπάν: Ανανέωσε ο Τι Τζέι Πάρκερ ως το 2026

Newsroom
Βιλερμπάν: Ανανέωσε ο Τι Τζέι Πάρκερ ως το 2026
Ο Τι Τζέι Πάρκερ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Γαλλίας με τη Βιλερμπάν θα παραμείνει στο τιμόνι της έως το καλοκαίρι του 2026.

Προπονητής της Βιλερμπάν θα παραμείνει έως το 2026 ο Τι Τζέι Πάρκερ. Ο Γάλλος οδήγησε την ομάδα του ως τον τίτλο του πρωταθλητή Γαλλίας, μετά από έναν συγκλονιστικό πέμπτο τελικό απέναντι στη Μονακό.

«Είναι ένα πραγματικό σημάδι εμπιστοσύνης και μία ανταμοιβή για μία πετυχημένη δουλειά. Νιώθω καλά, εδώ είναι ο σύλλογός μου, η πόλη μου. Είμαι τυχερός που μπορώ να προπονήσω μία ομάδα που αγωνίζεται για τον τίτλο κάθε χρόνο» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Τι Τζέι Πάρκερ, με τον αδερφό του και πρόεδρο της Βιλερμπάν, Τόνι Πάρκερ να σημειώνει πως αυτή «είναι η λογική συνέχεια των πραγμάτων και ένα δείγμα σεβασμού σε κάποιον που έχει κερδίσει τα πάντα ως προπονητής».

Η Βιλερμπάν που μεταξύ άλλων έχει επαναπατρίσει και τον Νάντο Ντε Κολό, στοχεύοντας στη διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων αλλά και στο να παραμείνει ανταγωνιστική στην Euroleague της ερχόμενης περιόδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.