Τσόβιτς: «Θέλαμε τον Ράντονιτς αλλά μια συμφωνία απαιτεί δύο για να γίνει»

Τσόβιτς: «Θέλαμε τον Ράντονιτς αλλά μια συμφωνία απαιτεί δύο για να γίνει»
Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον άλλοτε προπονητή τους, Ντέγιαν Ράντονιτς όμως υπενθύμισε πως μια συμφωνία προϋποθέτει πάντα να συμφωνούν και οι δυο πλευρές.

O Ντέγιαν Ράντονιτς αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα αφού προηγουμένως κατέκτησε 15 τίτλους με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού που επισημοποίησε τη συμφωνία με τον Μαυροβούνιο κόουτς.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς παραχώρησε συνέντευξη στην Mozzartsport όπου ανέφερε σχετικά:

«Ο Ερυθρός Αστέρας κατέθεσε μια συγκεκριμένη πρόταση στον πρώην προπονητή του. Θέλαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας όμως μια συμφωνία απαιτεί δύο για να γίνει. Η καθορισμένη ημερομηνία που περιμέναμε την απάντησή του (30/6) όριζε ουσιαστικά το τέλος της περσινής σεζόν και την έναρξη της νέας.

Παρατηρώ ότι γίνεται προσπάθεια να μεταφερθεί μια έλλειψη αισιοδοξίας όσον αφορά τον Ερυθρό Αστέρα. Σταματώ εδώ. Ο σύλλογος ευχήθηκε επισήμως στον πρώην προπονητή του πολλές επιτυχίες στη νέα δουλειά του στην Αθήνα. Χαίρομαι που επιτέλους αναγνωρίστηκε ότι πετύχαμε μαζί όλες τις μεγάλες επιτυχίες του κλαμπ».