Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα

Ολυμπιακός: Μπολομπόι ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα
O πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί τη βασική επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του σέντερ και οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών πηγαίνουν αρκετά καλά.

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 24ώρα κινείται σε πολλά διαφορετικά επίπεδα σε σχέση με τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Μπορεί η παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ να αποτελεί προτεραιότητα, αλλά δεν μένουν εκεί και περιμένουν.

Η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Άλεκ Πίτερς και βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζόελ Μπολομπόι (28χρ., 2.04εκ.). Ο Ουκρανοαμερικανός με ρωσικό διαβατήριο (γεννήθηκε στο Ντόνετσκ) είναι σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta η επιλογή που πρόκρινε ο Γιώργος Μπαρτζώκας αφού τον θεωρεί καλύτερο αμυντικό σε σχέση με τον Μάικ Τόμπι. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη απέχουν από την πλήρη συμφωνία.

Ο Μπολομπόι είναι free agent αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε χθες, ωστόσο ενδεχομένως η ΤΣΣΚΑ να θελήσει να του κάνει τη ζωή δύσκολη λόγω της αποχώρησής του από την Μόσχα εν καιρώ πολέμου. Ο σέντερ της ρωσικής ομάδας πέρυσι στην Euroleague αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια προσφέροντας 5.9 πόντους (60%διπ., 26.1%τριπ., 75%βολ.), 4.1 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα. Φημίζεται για τις αθλητικές του ικανότητες ενώ για ψηλός διαθέτει και ένα συνεπές σουτ μέσης απόστασης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.