Αναντολού Εφές: Τέλος ο Πετρούσεφ (vid)

Αναντολού Εφές: Τέλος ο Πετρούσεφ (vid)

Newsroom
Αναντολού Εφές: Τέλος ο Πετρούσεφ (vid)
Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Αναντολού Εφές ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας στην τουρκική ομάδα.

Την ώρα που τ' όνομά του ακούγεται στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού λόγω και... Μίσκο Ραζνάτοβιτς μετά την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς, η Εφές ανακοίνωσε το «διαζύγιο» μεταξύ των δύο πλευρών με τον παίκτη να είναι ελεύθερο να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Φιλίπ Πετρούσεφ που ήταν στην ομάδα μας για τη σεζόν 2021 - 2022, για την προσφορά του στον σύλλογο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αθλητική του ζωή» ανέφερε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Εφές στον 22χρονο Σέρβο φόργουορντ/σέντερ.

Ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε σε 22 ματς της EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 5.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, και 61% στα δίποντα ανά 9:18 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα Τουρκίας μέτρησε 15.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ έχοντας 22 λεπτά συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.