Παναθηναϊκός: Εξετάζει Πετρούσεφ (vids)

Παναθηναϊκός: Εξετάζει Πετρούσεφ (vids)

Παναθηναϊκός: Εξετάζει Πετρούσεφ (vids)
Ο Παναθηναϊκός περνάει σιγά-σιγά στο... επόμενο level μετά την πρόσληψη του Ντέγιαν Ράντονιτς, καθώς έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Αναντολού Εφές.

Μετά την ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Ντέγιαν Ράντονιτς, αυτομάτως οι «πράσινοι» άρχισαν να πατάνε το πόδι στο γκάζι όσον αφορά και τον τομέα της ενίσχυσης της ομάδας.

Όπως είναι γνωστό έχουν ήδη «κλείσει» οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Πάρις Λι ενόψει της νέας σεζόν και στις τάξεις των «πρασίνων» άρχισαν να εξετάζουν πιθανές περιπτώσεις παικτών οι οποίοι θα μπορούσαν να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Ένας από αυτούς είναι και ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ Φιλίπ Πετρούσεφ (22χρ., 2.11μ.) τον οποίο εκπροσωπεί ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ και του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού. Άλλωστε πρόκειται για έναν παίκτη που έχει αναδειχθεί από την Μέγκα Μπέμαξ, την ομάδα του διάσημου ατζέντη και ο οποίος είχε επιλεγεί στο draft του ΝΒΑ πριν από έναν χρόνο πιο πιο συγκεκριμένα στο νούμερο 50 από τους ΦΙλαντέλφεια 76ers.

Βέβαια τη χρονιά που πέρασε δεν βρήκε χώρο και χρόνο στο ρόστερ της Αναντολού Εφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι αγωνίστηκε σε 22 ματς της EuroLeague έχοντας κατά μέσο όρο 5.2 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, και 61% στα δίποντα ανά 9:18 λεπτά συμμετοχής. Αντίστοιχα στο πρωτάθλημα Τουρκίας μέτρησε 15.2 πόντους και 6.2 ριμπάουντ έχοντας 22 λεπτά συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι.

@Photo credits: Euroleague