Παναθηναϊκός: Ο Καλαϊτζάκης υπέγραψε στο ξενοδοχείο της Εθνικής

Παναθηναϊκός: Ο Καλαϊτζάκης υπέγραψε στο ξενοδοχείο της Εθνικής

Παναθηναϊκός: Ο Καλαϊτζάκης υπέγραψε στο ξενοδοχείο της Εθνικής

bet365

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την απόκτηση του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη από τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στο ξενοδοχείο της Εθνικής.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gazzetta από το πρωί της Τρίτης (28/6), ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης θα αποτελούσε την δεύτερη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού μετά την δεδομένη συμφωνία και με τον Πάρις Λι. Η συμφωνία ήταν δεδομένη και απλά απέμεναν μόνο οι υπογραφές στα συμβόλαια για να επικυρωθεί η μεταγραφή.

Όπερ και εγένετο. Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ θα βρίσκεται τα επόμενα τρία χρόνια στο κλειστό του ΟΑΚΑ ενισχύοντας τον ελληνικό κορμό των «πρασίνων», ειδικά μετά και την εξαιρετική χρονιά που είχε στην Λιετκάμπελις όπου μέτρησε κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 3.6 ριμπάουντ, 2.8 ασίστ, 1.4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί πολύ χρόνος στον Παναθηναϊκό. Και ήδη ξεκίνησαν να... ανάβουν τις μηχανές στο φουλ για την στελέχωση του ρόστερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία το απόγευμα της Πέμπτης (30/6, 20:00) στο κλειστό της Νεάπολης Λάρισας.

Πλέον απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση της συμφωνίας ωστόσο κάτι τέτοιο θα συμβεί μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή. Αν και στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να τηρούν σιγή ιχθύος, η κρατική τηλεόραση του Μαυροβουνίου ανέφερε ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς είπε «όχι» στον Ερυθρό Αστέρα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού».

Εντός των επόμενων ωρών αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα