Μπαρτσελόνα: «Τελειωμένη η υπόθεση του Κάλινιτς»

Μπαρτσελόνα: «Τελειωμένη η υπόθεση του Κάλινιτς»

Μπαρτσελόνα: «Τελειωμένη η υπόθεση του Κάλινιτς»
Με τελειωμένη υπόθεση μοιάζει η μεταγραφή του Νίκολα Κάλινιτς στην Μπαρτσελόνα, καθώς δημοσίευμα θέλει τον Σέρβο να έχει ήδη συμφωνήσει με τους «μπλαουγκράνα».

Με ένα ακόμη «done deal» εμπλέκεται η Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και τα πλάνα μεταγραφών της ομάδας για την ενίσχυσή της και την επιστροφή στους τίτλους. Μετά την υπόθεση Σατοράνσκι, ο Νίκολα Κάλινιτς φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους «μπλαουγκράνα» και να ετοιμάζει το ταξίδι του από τη Σερβία αποχωρώντας από τον Ερυθρό Αστέρα.

Tο δημοσίευμα ανήκει στο «Hoops of Glory» και επιβεβαιώνει τη φημολογία που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ενδιαφέρον του ισπανικού συλλόγου για τον 30χρονο φόργουορντ. Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι βάσει των δεδομένων που έγιναν γνωστά τις προηγούμενες ημέρες, η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία και την Βαλένθια, που διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη που αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της.

Ο Κάλινιτς πραγματοποίησε μια σεζόν γεμάτη διακρίσεις, κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα, όπου ψηφίστηκε MVP, ενώ «σήκωσε» και το εγχώριο Double. Στην Euroleague ο μέτρησε 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, σουτάροντας 51% σε δίποντα και 27% σε τρίποντα.