«Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κάλινιτς»

Newsroom
«Ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Κάλινιτς»
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζει η Mozzart Sport, η Μπαρτσελόνα δείχνει ενδιαφέρον για τον Νίκολα Κάλινιτς, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα.

'Επειτα από την ήττα στους τελικούς του Ισπανικού πρωταθλήματος και το «αντίο» του Χέιζ, η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σερβία και συγκεκριμένα από την Mozzart Sport, κοιτάει να ενισχύσει την γραμμή των φόργουορντ, εξετάζοντας την περίπτωση του Νίκολα Κάλινιτς. Ο 30χρονος δεν είναι σίγουρος για το αν θα παραμείνει στην πρωταθλήτρια Σερβίας, γεγονός που τράβηξε το ενδιαφέρον των «μπλαουγκράνα», για ακόμη μία σεζόν.

Βάσει του δημοσιεύματος, οι Καταλανοί προκειμένου να αποκτήσουν τον Κάλινιτς, θα πρέπει να πληρώσουν ένα ποσό όχι μόνο στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στην Βαλένθια, η οποία περνά στα σαλόνια της EuroLeague και διατηρεί τα δικαιώματα του παίκτη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη ρήτρα φέρνει ερωτηματικά στο στρατόπεδο του ισπανικού κλαμπ, αφού είναι γνωστή η μείωση του μπάτζετ για την επόμενη χρονιά.

Ο Σέρβος πραγματοποίησε μια σεζόν γεμάτη διακρίσεις, κατακτώντας την Αδριατική Λίγκα, όπου ψηφίστηκε MVP, ενώ «σήκωσε» και το εγχώριο Double. Στην Euroleague ο Κάλινιτς μέτρησε 12.6 πόντους, 3.9 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ και 1 κλέψιμο κατά μέσο όρο, σουτάροντας 51% σε δίποντα και 27% σε τρίποντα.