Ζάλγκιρις: Στην λίστα ο Ντάριους Τόμσον (vid)

Ζάλγκιρις: Στην λίστα ο Ντάριους Τόμσον (vid)

Ζάλγκιρις: Στην λίστα ο Ντάριους Τόμσον (vid)
Ο 27χρονος περιφερειακός, Ντάριους Τόμσον, ο οποίος αγωνίστηκε τη σεζόν 2021-22 με τη φανέλα της Λοκομοτίβ Κουμπάν, φέρεται να απασχολεί τη Ζάλγκιρις Κάουνας.

Ακόμη ένα νέο όνομα συνδέθηκε εσχάτως με το ρεπορτάζ της Ζάλγκιρις. Ο λόγος για τον Ντάριους Τόμσον, ο οποίος είναι 27 ετών κι αγωνίζεται ως combo guard με ύψος 1.93μ.

Ο Τόμσον έπαιξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, με την οποία μέτρησε 9.8 πόντους, 5.4 ασίστ και 4.4 ριμπάουντ στη VTB League, ενώ παλαιότερα είχε περάσει μια διετία στην Μπρίντιζι, έχοντας ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Λέιντεν.

Στο EuroCup, ο Τόμσον κατέγραψε με την ρωσική ομάδα 13.2 πόντους με 33% στο τρίποντο, 5.8 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, σε σύνολο 12 εμφανίσεων.

Η λιθουανική ομάδα θεωρείται βέβαιο πως θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές εντός του καλοκαιριού, έπειτα από μια απογοητευτική σεζόν εντός κι εκτός των τειχών. Πέραν του Τόμσον, αρκετά ακόμη ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι του συλλόγου από το Κάουνας. Μεταξύ αυτών, βρίσκονται κι εκείνα των Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Αρτούρας Γκουντάιτις, Τσίμα Μονέκε, Κρις Τζόουνς και Κάιλ Άλμαν.