Χεζόνια: Οριστικά στην Ρεάλ Μαδρίτης

Χεζόνια: Οριστικά στην Ρεάλ Μαδρίτης
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες μεταξύ του Κροάτη φόργουορντ και της ισπανικής ομάδας και οριστικά ο παίκτης μετακομίζει στην Μαδρίτη.

Η έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα περί επιθυμίας της Ρεάλ Μαδρίτης να προσθέσει στο ρόστερ της τον Μάριο Χεζόνια απέκτησε πλέον οριστική μορφή. Ο Κροάτης φόργουορντ μπορεί να είχε διαψεύσει τις όποιες διαπραγματεύσεις με την ισπανική ομάδα ως όφειλε από την στιγμή που η σεζόν ακόμη... τρέχει, αλλά πλέον είναι δεδομένο πως θεωρείται παίκτης της Ρεάλ.

O Μάριο Χεζόνια συμφώνησε σε όλα με τους Μαδριλένους και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta απέστειλε πίσω υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του το οποίο είναι διάρκειας δύο ετών.

Ο Κροάτης φέτος στην Euroleague με τη φανέλα της Ούνικς Καζάν σε 29:37 συμμετοχής πρόσφερε 14.2 πόντους με 52.4% στα δίποντα και 34.9% στα τρίποντα, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1.2 κλεψίματα.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του θα γίνει όταν η Ρεάλ ολοκληρώσεις τις φετινές της υποχρεώσεις, ωστόσο ο Χεζόνια είναι παίκτης των Μαδριλένων.