Σιγουριά της Marca για συμφωνία Χεζόνια - Ρεάλ Μαδρίτης

Σιγουριά της Marca για συμφωνία Χεζόνια - Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom
Σιγουριά της Marca για συμφωνία Χεζόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
Η Marca θεωρεί δεδομένη τη μεταγραφή του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ, εξηγώντας πως ο Κροάτης φόργουορντ θα αποτελέσει το δεύτερο απόκτημα των Μαδριλένων ενόψει της νέας σεζόν έπειτα από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε νωρίς το πρωί της Τρίτης 24/5 όσον αφορά τον Μάριο Χεζόνια και τη συμφωνία με τη Ρεάλ προκάλεσε θόρυβο, με δεδομένο ότι ο Κροάτης πρώην NBAer φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ισπανία έπειτα από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.

Η Marca επανήλθε επί του θέματος, εξηγώντας πως «η Ρεάλ έχει "δέσει" τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ούνικς Καζάν αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για τη σειρά με τη Μανρέσα στα προημιτελικά της Liga Endesa. Ο Χεζόνια θα παίζει στη Μαδρίτη του χρόνου. Δεν είναι γνωστές οι λεπτομέρεις, όμως οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επαφές τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ο ερχομός του Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι επίσης σίγουρος».

Στην EuroLeague, ο Χεζόνια κατέγραψε φέτος 14.2 πόντους με 34.9% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα ανά 29.6' σε 25 παρουσίες, μέχρι την αποβολή των Ρώσων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.