«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Παναγιώτη Καλαϊτζάκη»

Newsroom
«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για Παναγιώτη Καλαϊτζάκη»
Εκτός από τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός φέρεται πώς έχει βάλει στο στόχαστρο τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Σύμφωνα με το BasketNews.com ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λιετκάμπελις, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο «αιωνίων».

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη σε επαφή μαζί του, ενώ όπως ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα στον... χορό της απόκτησής τους φέρεται να έχει μπει και ο Ολυμπιακός. Φέτος έχει κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα στο πρωτάθλημα Λιθουανίας.

Μάλιστα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Λιθουανίας σημείωσε 16 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο «break» μέσα στην έδρα της Ρίτας.

Για το «πράσινο» ενδιαφέρον και τις συζητήσεις με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη είχε αναφερθεί και ο αδερφός του Γιώργος, σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Gazzetta.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.