Χεζόνια: Ισπανικό δημοσίευμα τον στέλνει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Χεζόνια: Ισπανικό δημοσίευμα τον στέλνει στην Ρεάλ Μαδρίτης

Newsroom
Χεζόνια: Ισπανικό δημοσίευμα τον στέλνει στην Ρεάλ Μαδρίτης
Όπως έγραψε το Relevo, ο Κροάτης φόργουορντ που ολοκλήρωσε τη σεζόν του με την Ούνικς, πρόκειται να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Επικαλούμενο αποκλειστική πληροφορία, το ισπανικό μέσο Relevo ισχυρίζεται πως ο 26χρονος φόργουορντ, Μάριο Χεζόνια, πρόκειται να γίνει παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Κροάτης παίκτης - ο οποίος είναι ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Ούνικς - φέρεται να έχει ήδη κλείσει στους Μαδριλένους.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού μέτρησε φέτος στο Καζάν 17.9 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσο όρο στην κανονική περίοδο της VTB League σε 21 παιχνίδια, ενώ στα playoffs είχε αντίστοιχα 20.6 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ σε 7 εμφανίσεις.

Στην Euroleague, ο Χεζόνια κατέγραψε 14.2 πόντους με 34.9% στο τρίποντο, 6.1 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ κι 1.2 κλεψίματα ανά 29.6' σε 25 παρουσίες, μέχρι την αποβολή των Ρώσων.

Μένει φυσικά να φανεί αν πράγματι υπάρχει... καπνός σε ο,τι αφορά τη μετακίνηση του Χεζόνια στην Ιβηρική και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο.